Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 22 юни: Благоприятен ден за приятни изживявания, успехи и самоусъвършенстване

Овен

Днес няма да можете да си намерите място. Привикнали сте да действате сражавайки се, да полагате усилия и да се стремите към проблемните цели, независимо от това, колко препятствия има по пътя, а сега просто нищо такова няма. Настроението Ви ще се разваля с всеки час повече и повече, а жертва на Вашето униние ще стане всеки човек, който случайно Ви попадне под ръка. Може да оправите ситуацията, насочвайки своята енергия към обучение. Този ден е много подходящ за придобиване и усъвършенстване на полезни навици.

Телец

Благоприятен ден за изглаждане разногласията от професионален или търговски характер. Ще успявате да сключвате изгодни сделки, да намирате съюзници. Може да също и да възстановите отношенията си с отдавнашни партньори. Малко по-зле ще Ви се удава самостоятелната работа – тя бързо ще Ви омръзва и ще успявате да се съсредоточите само за кратко. Възможно е ново запознанство, което да внесе значителни промени във Вашия живот. Имайте предвид, че отношенията ще се развиват съвсем не така, както очаквате, а Вашата роля в тях никога няма да стане водеща.

Близнаци

Ако може да си представите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали така и Вие сте вярвали, а днес ще имате шанс да докажете това на практика. Освен че имате достатъчно сили и ум да го направите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрекъснато ще си представяте своята мечта, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, ако се опитате да я реализирате.

Рак

Днес на Вашия любим човек ще прииска, да Ви устрои истински празник. Не се знае до колко ще успее да реализира тази своя идея, но опитите да Ви повдигне настроението ще бъдат доста многобройни. Дори само за това той може да бъде достоен за уважение.

Лъв

Привързаността към родителите, родните места, а също и към партньора по брак, през този ден незабелязано ще набира сила. Може също да изпитвате силно влечение към общуване с хора, които смятате за свои приятели и които са необичайни и оригинални личности. Брачният или деловият Ви партньор едва ли ще бъдат склонни днес към пълна откровеност . Ако отношението им към Вас е добро, може съвсем умишлено да скриват някои истини за живота, или някои обстоятелства от личния си живот. Подбудите и на практика ще са съвсем добри.

Дева

Не се стеснявайте да подхождате творчески към възложените Ви задачи, както и да проявявате дадените Ви от природата таланти и способности. Постарайте се да използвате максимално всички възможности, които сега Ви дава небето. Ако сухия, делови и официален стил на общуване не води до желания резултат, потърсете друг начин. Това е добро време за любовни контакти. Ако децата Ви показват непослушание, като начало потърсете конкретната причина за техния инат. Напълно вероятно е, те да имат собствени планове, които съвсем да не съвпадат с Вашите.

Везни

Може да разчитате на един успешен ден, ако сте готови за сътрудничество с нови партньори. На лице е тенденция за подмяна на старите връзки с нови, което се отнася не само за деловите, но и за личните взаимоотношения. Ще се появят нови авторитети, ориентири и примери за подражание. Ще започнете да променяте своя живот. Вероятни са успехи в обучението, както еднакво добре ще Ви се удават както точните, така и хуманитарните науки. Готови сте да прегърнете всяка нова интересна (от Ваша гледна точка)идея, като по този начин ще затвърдите репутацията си на човек, винаги готов да извърши малка революция.

Скорпион

Събитията през това денонощие ще Ви донесат преимуществено приятни преживявания. През това време ще имате възможност да удовлетворите много от своите естествени потребности, а също и редица прищявки и фантазии.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите , независимо каква – психологическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекалено привързани към удобствата, лениви и капризни. Това е явно неподходящ момент за нови начинания. Прекарайте този ден така, както Ви се харесва.

Стрелец

Днес звездите не Ви препоръчват, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се , чаша вино с хубава вечеря , съвсем не е проблем, но по възможност – не повече. На Вашия любим човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало състояние, а още по- малко – да Ви целува.

Козирог

Ситуацията ще започне да се изяснява, ще имате и нова информация, но от това увереността Ви няма да се повиши. Време е да вземете важно решение, но Вие го протакате във времето, изпускайки по такъв начин най-благоприятния момент, ангажирани с други неща. Концентрирайте се и направете крачката, която може да промени значително живота Ви, а и живота на Вашите близки. Може да направите малки изненади на приятели и близки, като така ще успеете да ги зарадвате, а и да им дарите приятни емоции. Но пък няма да успеете да повдигнете собственото си настроение, а от това ще изпаднете в униние.

Водолей

Предстои Ви наситен със събития ден, като те ще са интересни, но доста уморителни. Помнете, че далеч не всички задачи, възникващи днес пред Вас, се нуждаят от незабавно решаване. Затова не е нужно да се бърза, а е по-добре спокойно да се обмисли всичко. Между другото, вечерта ще Ви хрумнат много интересни идеи. Денят не е лош за общуване с членовете на семейството: може да обсъдите сложни въпроси, и даже да им намерите решение, избягвайки при това открит конфликт. Вероятни са приятни изненади и подаръци, както и знаци на внимание от страна на противоположния пол.

Риби

Днес ще Ви се иска, да си поиграете на милионер. Ще пръскате пари на ляво и на дясно, изпълнявайки всеки каприз на своята половинка. Тя, разбира се, ще бъде много, много щастлива. Постарайте се да не се увличате: утре и настроението може да се промени, и парите да свършат. А изискванията на любимия човек в резултат на днешното глезене, може значително да нараснат.

c