Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 20 юни: Ако криете нещо от партньора си, признайте си днес

Овен

Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Телец

Събитията през днешния ден ще се подреждат не особено удачно, но и сериозни проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови дейности. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се ситуация това е най-правилната тактика. Старайте се да избягвате спорове с шефовете: резките думи, казани в изблик на гняв, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътуване това не е най-подходящия ден, защото много време ще бъде похабено.

Близнаци

Звездите Ви препоръчват да разкажете на своя любим човек за всичко, което изпитвате към него, независимо дали това са любов, нежност и грижа, или пренебрежение, скептицизъм и ревност. Нека нещата се изяснят и отношенията да поемат нататм, на където трябва.

Рак

Днес предстои да се справите със сложна задача, която ще бъде поставена от Вашия любим човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребиите максимално старание и усилия. В противен случай и при най-малкия неуспех ще бъдете обвинени, че не сте искали това да стане, и индиректно ще се правят изводи за отношението Ви към въпросния човек.

Лъв

Денят е много отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като истински представител на своя зодиакален знак, сте наистина такъв(такава). Ще се появи възможност да уредите отношенията с новите си партньори, а между тях може да се окажат хора, на сътрудничество с които по-рано даже и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат отношенията с близките и в семейството Ви ще цари взаимно разбиране. Дръжте се във висша степен достойно, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.

Дева

Днес ще се наложи да положите не малко усилия за решаване дори и на елементарни въпроси. Препятствия ще възникват даже и на познат и добре изучен път. Ако се опитате да минете по непозната пътека, сериозните трудности са просто неизбежни. Затова не си заслужава днес да се надявате на лесен успех и бърза реализация на плановете си. Проблеми ще възникват не само в работата, но и в личния Ви живот. Възможно е мислено завръщане към събития от недалечното минало: да се колебаете до колко правилни са били взетите решения, и сериозно да се опитате да намерите начин да си върнете изгубеното. Не прибързвайте: скоро отношението Ви към ситуацията ще се промени.

Везни

Днес много малко ще Ви интересува мнението на Вашия любим човек за това, какво правите, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може само да му съчувствате: от негова гледна точка Вие въобще и нямате намерение да съобразявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?…

Скорпион

Книгата, която ще Ви попадне днес, ще се окаже много полезна и коренно ще преобърне представите Ви за това, какви трябва да бъдат идеалните любовни отношения. Постарайте се максимално да сте в съответствие с прочетеното, без да съсипвате нито собствения си живот, нито живота на Вашия любим човек.

Стрелец

Денят е много подходящ за занимания, изискващи внимание , търоение и усърдие.Не разчитайте, че ще успеете да пистигнете поставените цели в кратки срокове – ще се наложи дълго да се потрудите. Деловите отношения ще се подреждат на пръв поглед хармонично, но не очаквайте от своите партньори безгранична преданост , за да не се разочаровате. Денят е свързан със съблазни и изкушения. Новите изкушения не са така мимолетни, както би Ви се искало да мислите, а зародилите се през този ден симпатии бързо ще прераснат в сериозно чувство.

Козирог

Отношенията ви с роднините през този ден ще бъдат добри. Може да поискате извинеие от тези, които , волно или неволно, сте обидили. Настроението Ви в първата половина на деня ще бъде стабилно. Ше се появят нови творчески идеи. Благоприятно ще се подреди общуването с децата. Желателно е да отделите малко време за развлекателни мероприятия – концерт или изложба. Вечерта бъдете предпазливи при работа с електроуреди.

Водолей

За Водолеите днес са вероятни проблеми, имащи деликатен характер. Не е изключено да Ви „нападнат” гости, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък в момента въобще да не Ви бъде до това. Не се притеснявайте и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да правите излишни разходи, за да проявите гостоприемство. А и не обвинявайте за това своята за нищо не виновна половинка…

Риби

В живота Ви стават прекалено много неща, но това не е за учудване, тъй като Вие сериозно сте се заели с промени. Може ситуацията да се развие непредсказуемо, но все-пак се постарайте да преодолеете тези трудности. Всички промени са стрес, та даже и тези, които са път към постигане на по-добро. Може да се наложи да промените старите нагласи и модели на поведение, които са останали непроменени прекалено дълго време. Запазете спокойствие: много скоро всичко ще се нареди.

източник: lamqta.com

c