Неделя, 01 септември 2024

01.09.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 1 септември: Нов месец, нов късмет: Денят ще бъде свързан с приятни приятелски срещи

Овен

Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъе ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Телец

Денят е много подходящ за вътрешна работа над себе си и за анализ на своите усещания. Днешните събития ще оставят дълбока следа във Вашето емоционално състояние, а Вие ще бъдете възприемчиви и чувствителни към всичко. Може да си почивате, да се занимавате с работа в спокойна обстановка. Не са желателни сътресения. В професионалната сфера може да се занимавате със сериозни неща, както и да водите преговори. Романтичните отношения ще бъдат наситени с приятни чувства.

Близнаци

Готови ли сте да се избавите от своите преживявания и да се подготвите за пътешествие? Ако отговорът Ви е „да”, това е просто великолепно, тъй като след неотдавнашните събития, сте го заслужили. Това не означава, че трябва да се хванете за всяка възможност за приключение, особено ако у Вас има работа, която трябва да свършите преди да отпутуване. Но трябва да знаете, че за всички ще бъде добре, ако отхвърлите всички съмнения и неоправдано чувство за вина. Престанете да се терзаете и продължавайте да вървите напред.

Рак

Много по-лесно ще бъде да вършите обща рутинна работа, ако още от рано сутринта вземете на въоръжение ясен план за действие. Може и да го попромените в някоя част, съобразявайки се със ситуацията или нуждите на хората, които Ви заобикалят, но в никакъв случай не се отклонявайте от основния курс! При контакти с жители на други градове или от чужбина, т. е. – с носители на друг, чужд за Вас мироглед, спазвайте някаква дистанция заради собствената Ви безопасност. Денят е хубав за разходка сред природата (макар и за кратко), както и за грижа за домашните любимци.

Лъв

Днешният ден е пример за чудесно равновесие между развлечение и концепции, стимулиращи мисленето. През целия ден ще преживявате смес от темпове и енергии – никакви крайности, и затова не се вълнувайте за екстремни атракциони. Настроението Ви ще бъде много уравновесено, а това ще помогне на околните да усетят по-голяма увереност от взиманите от Вас решения. Критично преразгледайте своя ден и оценете измененията, които трябва скоро да направите.

Дева

Не бъдете прекалено сериозни – този ден представлва низ от нелепи произшествия, на които може само да се посмеете. Най-добре е, да се отдадете на разпускане, а не да се се заседявате пред телевизора: чистият въздух и физическото натоварване ще са Ви от полза. Може да се срещнете с отдавнашни познат, което само ще укрепи предишните симпатии. Бързо ще успеете да се справите с вътрешните си противоречия и да достигнете душевно равновесие. Вечерта ще прекарате в отлично настроение.

Везни

Не може да се каже, че голям и независим човек като Вас , се нужжждае постоянно някой да го държи за ръката. Като самостоятелен човек сте си избрали път, и крачейки по него се усещате достатъчно комфортно. Никой от познатите ви не е в състояние да разбере Вашата реалност, но този факт нека не Ви разочарова и огорчава. Когато се опирате на собствената си вяра, то ставате все по-щастлив, че сте избрали именно този път.

Скорпион

У Вас може да се появи усещането, че някой е харесал това, което притежавате. Дръжте под око своето имущество, и още повече внимавайте за идеите си. Някой е обърнал внимание на начина, по който работите, започнал е да Ви наблюдава, и иска да откупира Вашите методи. Този наблюдател тихичко се промъква на Ваша територия, но Вие сте положили прекалено много усилия, за да оградите своето лично пространство, и сега не позволявате на чужди хора да проникнат в него. Защитавайте своето с всички сили.

Стрелец

Завоюването на човека на Вашите мечти, отива към своя край. Скоро той ще се предаде на милостта на победителя и ще живеете, както се казва, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази мечта се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава така да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог

През този ден около Вас могат да стават важни и значили събития, но съвсем не е задължително те да Ви засягат непосредствено. Много е вероятно да се наложи да се тадвате на успеха на своите приятели и роднини, или да се възползвате от тяхната подкрепа и покровителство. Времето е подходящо за запознанство с популярни личности с цел общо разширяване на кръгозора. Възможно е кратко пътуване с познавателна цел. Най-голям успех може да очаквате в необичайните направления.

Водолей

Ако от отдавна имате желание да кажете на Вашата половинка всичко онова, което мислите за нея, направете го сега. Така де, кога друг път? Само че ще бъде най-добре, ако се въздържите от резки словоформи, защото в противен случай може съвсем да оплескате нещата.

Риби

Най-добре е днешния ден да прекарате в компанията на добри приятели. След време ще Ви е приятно да си спомняте за това. Още повече че поведението на Вашия любим човек днес няма да бъде толкова логично , колкото би Ви се искало и едва ли ще се впише в представата Ви за това, как трябва да се държи идеалния представител на противоположния пол. Отдайте се на емоцията и всичко ще бъде наред.

c