Вторник, 02 юли 2024

02.07.2024

Последвайте ни

Екипът на хотел Maritim Paradise Blue в Албена получи сертификата за международна награда

Екипът на Maritim Hotel & SPA Paradise Blue 5* официално получи сертификата за качество Red Star Quality Award 2022 от представители на управленския екип в немския туроператор DER touristik.

Отличието се връчва за постигнато най-високо качество на хотелската услуга, като за основание се вземат предвид оценките на гостите, техните оплаквания, както и вътрешнофирмени проучвания на туроператора.

5-звездният Maritim Hotel & SPA Paradise Blue във ваканционно селище “Албена” спечели престижна международна награда от немския туроператор DER touristik. Отличието Red Star Quality Award 2022 се връчва за постигнато най-високо качество на хотелската услуга, като за основание се вземат предвид оценките на гостите, техните оплаквания, както и вътрешнофирмени проучвания на туроператора. “Радвам се, че Maritim Paradise Blue е избран за един от най-добрите хотели в нашето продуктово портфолио. Това е висока оценка, защото се дава главно на база потребителската удовлетвореност, а това е най-обективното мерило за успех. Благодарим за изключителната ангажираност на целия екип”, сподели при анонсирането на наградата Тим Гросе, регионален мениджър за пазарите България, Турция и Албания. 

c