Четвъртък, 04 юли 2024

04.07.2024

Последвайте ни

Двореца в Балчик кани на концерт край морето „Здравей, лято!“

За 8-ми път Двореца в Балчик ще каже „Здравей, лято!“ на 7 юли в 20:00 ч. Тогава започва шоуто, което организаторите обещават да донесе много настроение и летни емоции на жителите и гостите на града.

На открита сцена ще излязат популярни и обичани лица. Мая Нешкова повече от 40 години радва публиката, най-вече с песните, написани от нейния талантлив съпруг, композитора Кирил Икономов. Носител е на орден „Св. св. Кирил и Методий“ II степен за принос в развитието на българската култура и изкуство.
Георги Дюлгеров стартира шумно кариерата си след като продуцентите на момчешката група Backstreet Boys изцяло му преотстъпват правата си за песента „Everyone“ и му позволяват да заснеме и видеоклип към нея с българското заглавие „Студът ти отива“. Бил е бекграунд на концерти на Тони Димитрова и на примата на българската естрада Лили Иванова. Носител е на множество награди от национални и международни конкурси.
Долорес Естрада е другата звезда, която ще вземе участие в „Здравей лято“. Тя е известен модел и певица от световноизвестния кубински балет „Варадеро“. Ще зарадва публиката с горещи латино парчета и евъргрийни.
Домакините обещават още изненади, а входът е свободен.

c