Неделя, 28 април 2024

28.04.2024

Последвайте ни

Д-р Салбашян: За 3 години успях да стабилизирам болницата, мога да направя много повече за Балчик

През 2016 година станах директор на балчишката болница. За три години успях да я стабилизирам и да повиша нивото на медицинското обслужване. Но това беше само началото. Опитът ми подсказа, че трябва и мога да направя повече за вас и за нашия град. Това заяви кандидатът за кмет на Балчик от “Продължаваме Промяната - Демократична България” д-р Парсек Салбашян по време на представянето на листата си с кандидати за общински съветници. 

Той благодари на хората за подкрепата и доверието, което са му гласували. Човек трябва да може и да знае, че трябва да благодари, каза още д-р Салбашян. 

Кандидатът за кмет посочи, че е роден в обикновено семейство без партийни корени и подкрепа. “Завършил съм Езиковата гимназия в Добрич, а през 1996 г. – медицина във Варна. От три години работя в болницата в Исперих, но съм решил град Балчик да е градът, в който да създам семейство и да отгледам петгодишния си син”, категоричен е той. 

“Аз направих същия избор за своето семейство и за това бъдещето на нашата община не ми е безразлично. Считам, че д-р Салбашян притежава необходимите лидерски качества, за да поведе нашата община в правилната посока на развитие, а именно – да я отведе дотам тя да бъде сред най-добре развитите в България. Считам, че това е възможно, и ние трябва да го подкрепим”, каза вторият кандидат за общински съветник в листата Женя Кирилова - Костова.

“Работил съм с д-р Салбашян и много добре помня времето, когато с него заварихме болницата с 1,2 милиона лева задължения. Това не беше толкова отдавна и всички помните колко много усилия положи той, за да обнови болницата. Сега е тук, но вече не иска да обновява болницата, а да обнови общината. Знам, че ще го направи”, каза третият в листата Асен Атанасов. 

Освен възстановяването и разширяването на дейността на МБАЛ Балчик, други основни приоритети на д-р Салбашян са превръщането на общината във водещ регионален образователен център чрез модернизиране на материалната база и дигитализация на учебния процес, подобрения в инфраструктурата с цел по-зелена, чиста и поддържана околна среда в града и подобрения в транспортната мрежа. 

Ето и пълната листа с кандидати за общински съветници:

101. Парсек Саркис Салбашян

102. Женя Симеонова Кирилова-Костова

103. Асен Георгиев Атанасов

104. Ивелин Желев Пейчев

105. Здравко Иванов Арменчев

106. Мартин Кръстев Кръстев

107. Владимир Бориславов Лафазански

108. Стоянка Живкова Тодорова

109. Пламен Христов Банков

110. Николай Цонков Липовански

111. Ивелина Стефанова Василева

112. Николай Цветанов Джилянов

113. Димитър Симеонов Анестев

114. Соня Емилова Николова

115. Христина Красимирова Шопова

116. Гавраил Иванов Гавраилов

117. Йордан Михайлов Николов

118. Иван Димитров Иванов

119. Петър Атанасов Моралийски

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c