Водещи новини Общество

Управлявалият джета край Балчик няма спомен за трагичния инцидент

Красимир Н., управлявал джета при инцидента със загиналата 27-годишна Андрияна, е заявил пред разследващите, че няма спомен за случилото се. Той също пострада и бе настанен в болницата в Добрич. Направен е опит за разпит, но нищо ново не е установено, каза за Про Нюз Добрич Окръжният прокурор Радослав Бухчев. По думите му 47-годишният мъж вече е екстубиран, има увреждания на трахеята.  

Невероятна красавица с титли е загиналата при инцидента с джета край Балчик, оставя малко дете

Трагичният инцидент стана около 18 часа на 22 август. Припомняме, че Красимир Н. е управлявал в морето край Балчик собствения си джет, на който се е возела 27-годишната Андрияна Баева. Машината попада на далян с рибарски мрежи. Според свидетели при преминаването през даляна джетът се удря в стоманено въже. Красимир е ударен силно в гърдите и врата. При сблъсъка въжето отскача и удря младата жена смъртоносно. Фаталният джет е бил много  мощен.

В Сенокос изпращат загиналата в инцидента с джет 27-годишна Андрияна

Окръжният прокурор добави, че собственикът на даляна е известен и той стопанисва съоръжението още от 80-те години. От ИАРА съобщили, че задължението за обозначение на даляните е нощно време да имат светлини. В светлата част от деня това не е необходимо, защото съоръжението се вижда.

Снимката е илюстративна

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *