Вторник, 19 март 2024

19.03.2024

Последвайте ни

В Сенокос изпращат загиналата в инцидента с джет 27-годишна Андрияна

В 15.30 часа днес е погребението на 27-годишната Андрияна Баева, загинала нелепо в инцидента с джет в морето край Балчик. Трагичната случка стана миналата събота.

„Цялото село е в шок от тази смърт на млад човек“, каза за Про Нюз Добрич кметът на Сенокос Красимир Георгиев. Той съобщи, че жителите на селото събират пари, за да може да се подпомогне семейството, което нямало големи възможности.

Андрияна живеела с баща си и детето си - 5-годишно момченце, в Сенокос. Детето посещава детска градина в селото.

Последно красивата млада жена е работела в дискотека. Била и модел, носителка е на множество титли за красота. Неотдавна заслужила титлите „Топ лица“ на Добрич и на Балчик. Предстояло й да участва и в конкурса в Каварна. Дефилирала и на последното издание на Модната фиеста в Албена.

Както вече Про Нюз Добрич съобщи, сигналът за произшествието е подаден на телефон 112 около 18 часа на 22 август. Джетът се е движил в морето източно от централния плаж в Балчик. Красимир Н. /47 г./ е управлявал собствения си джет, на който се е возела младата А.Б. Машината попада на далян с рибарски мрежи, който не е бил обозначен. При преминаването през даляна жената пада от джета и загива на място. Мъжът също е пострадал, настанен е в болница. Животът му е извън опасност.

c