Водещи новини Общество Развлечение

Красавица от Добрич е сред кандидатките за титлата „Мис България“

От 19 часа тази вечер е големият финал на конкурса „Мис България“ 2019. Сред кандидатките за титлата тази година е и красавицата от Добрич Ирена Иванова. Тя заслужи мястото си сред най-красивите българки, след като в началото на септември завоюва титлата „Мис Созопол 2019 г.“

Ирена Иванова е на 19 години от Добрич. Висока е 1,75 м, а мерките й са 84/69/93. Четири години е тренирала художествена гимнастика в клуб „Мик Гергана 90” с треньор Йовка Няголова. От 8-годишна танцува народни танци, като по-усилено започнала да танцува  в СУ „Св. Климент Охридски”, където неин преподавател е била Гергана Димитрова. Тя е студентка в първи курс в Икономическия университет град Варна, специалност Аграрен бизнес.

„Излязох на подиума усмихвах се, забавлявах се и просто бях себе си”, сподели красавицата пред Про Нюз Добрич след конкурса „Мис Созопол“. Тя не само завоюва първо място, но стана и рекламно лице на „Mavinia”, както и Лице на „Verano azur” и на „Prime”.  

Красавица от Добрич спечели титлата “Мис Созопол”. Отива на”Мис България”

Тази вечер родните красавици ще дефилират в зала Рейнбоу Плаза в София, където ще бъде избрана най-красивата Българка за 2019г. Както всяка година, конкурсът ще бъде ангажиран с конкретна кауза. Тази година той е в защита на планетата ни от глобалното замърсяване.
Събитието ще премине в три тура, като в основния тематичен етап „Грийн Планет“ чрез дефилето си, красавиците ще обърнат внимание на глобалното замърсяване.

Момичетата ще дефилират с облекла, предоставени от бутик „Reserve“, бански костюми с марката „Dellfina“ и официални тоалети на големия български дизайнер Христо Чучев. Обувките са предоставени от „Сара Пен“.

Красива гимнастичка и танцьорка от Добрич бе коронясана за „Мис Созопол”

Официален фризьор на Мис България е Christian of Roma.
В програмата ще чуем изпълненията на Биляна Лазарова, Цвети Радойчева, Владислав Славов и Евгени Минчев, който ще представи новата си песен „Гълъбо“.
В журито са включени  четири носителки на титлата Мис България – Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Тамара Георгиева и Теодора Мудева.

  Екипът на Про Нюз Добрич пожелава успех на Ирена!

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *