Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Красива гимнастичка и танцьорка от Добрич бе коронясана за „Мис Созопол”

„Излязох на подиума, усмихвах се, забавлявах се и просто бях себе си”, връща спомена към победата в конкурса „Мис Созопол“ 19-годишната Ирена Иванова от Добрич. На него тя бе коронована като най-красива. А, това й осигури възможност да участва и в конкурса „Мис България”.

Както Про Нюз Добрич вече писа, конкурсът се състоя на 1 септември в прекрасния замък в Равадиново „Влюбен във вятъра” и премина в три тура.

При първия красавиците дефилирали с бански костюми, във втория - с спортно-елегантни рокли и палта, а в третия тур - с официалните рокли на дизайнера Стоян Радичев, разказа за Про Нюз Добрич Ирена. Специално за конкурса пристигнала последната носителка на титлата „Мис Китай” Роузи Джу Син.

Ирена Иванова е на 19 години от Добрич. Висока е 1,75м, а мерките й са 84/69/93. Решила да участва в конкурса, защото леля й живее в Созопол и при възможност, винаги й гостува.

Красавица от Добрич спечели титлата “Мис Созопол”. Отива на”Мис България”

Четири години е тренирала художествена гимнастика в клуб „Мик Гергана 90” с треньор Йовка Няголова. От 8-годишна танцува народни танци, като по-усилено започнала да танцувам в СУ „Св. Климент Охридски”, където неин преподавател е била Гергана Димитрова. Ще бъде студентка в първи курс в Икономическия университет град Варна, специалност Аграрен бизнес.

„Излязох на подиума усмихвах се, забавлявах се и просто бях себе си”, споделя красавицата. Тя не само завоюва първо място на „Мис Созопол”, но стана и рекламно лице на „Mavinia”, както и Лице на „Verano azur” и на „Prime”. Като победител в конкурса ,,Мис Созопол” й предстои да представи града на „Мис България”.

Екипът на Про Нюз Добрич пожелава успех на Ирена!

Снимки: Личен архив и "Хайлайф"

c