Петък, 05 юли 2024

05.07.2024

Последвайте ни

В Албена ще се проведе десетият турнир по футбол за аматьори Albena Cup 2021

Десетият юбилеен турнир по футбол за аматьори ще се проведе в курорта Албена от 18 до 20 юни. Организатори са Албена АД И Турист Спорт Холидейс.  Осигурено е настаняване в хотели във ваканционното селище на база ALL INCLUSIVE.

37 отбора ще се състезават за общ награден фонд от 15 000 лева. В турнира ще се включат състави от Перник, Панагюрище, София, Стара Загора, Търговище, Монтана, Димитровград и др.

Турнирът ще се проведе в три фази - групова, директни елиминации и финална фаза. Финалите ще се проведат в неделя – 20 юни.

Спортна база „Албена“ – България, е една от най-големите спортно-възстановителни бази в тази част на света. Прекрасната комбинация от професионални спортни съоръжения, модерни хотели с високо качество на обслужване, възможности за СПА и съхранена природа прави Албена притегателен център за любителите на спорта от много националности и всички възрасти през всеки сезон от годината.

Албена предлага богат избор от над 42 спорта, които могат да се упражняват от любители и професионални състезатели и отбори. Комплексът разполага с  Мултифункционална спортна зала, 7 футболни стадиона, игрище за хокей на трева, 13 открити и 3 закрити тенис корта, 21 открити и 4 закрити басейна, множество възможности за практикуване на водни спортове, конна база, 3 голф игрища.

c