Вторник, 02 юли 2024

02.07.2024

Последвайте ни

Туморът расте с часове: Мъж от Добрич се нуждае спешно от средства за лечение в Турция

“Дайте му надежда и на малката му дъщеричка”, каза сестрата на конния ездач Павлин Димитров – Палеца от Добрич

Професионалният конен ездач Павлин Димитров – Палеца се нуждае спешно от финансова подкрепа, за да пребори коварно заболяване.

Близките съобщават, че преди около месец са започнали силни болки в главата, появил се проблем и със зрението, след което посетили лекари, направили пълни кръвни изследвания с отлични резултати, но ядрено магнитен резонанс показал тумор в дясната страна и множество метастази в лявата част на малкия мозък.

“И  тогава адът слезе на земята, заедно с диагнозата “рак”, пише сестрата на Павлин Димитров. Близките започнали да търсят огнището на коварното заболяване, направили процедура на ПЕТ скенер в турска клиника, за което им помогнал близък приятел. След два дни изследването показало наличие на ракови клетки в бъбреци, бял дроб и лимфи.

Семейството изпратило резултатите от всички направени изследвания на много болници и лекари и вчера получили ужасяваща новина, че операцията на тумора в мозъка е безкрайно спешна и животоспасяваща, защото той расте с часове. 

“Вярвам, че е така – само за месец време порази освен очите, вестибуларния апарат и започнаха промени в говора. – пише сестра му Елица Димитрова. – Моля ви, дайте ни надежда, преди дни навърши 53, а малката му дъщеричка 11.”

“Надявам се, зная и вярвам, че когато се обединим няма невъзможни неща!”, споделя сестрата на Павлин Димитров – Палеца.

Нужните средства за операцията са 18 000 евро. Семейството вече е заминало за клиника в Турция.

Можете да помогнете на Павлин Димитров с дарение по сметката на семейството:

Сметка :  ( CECBBGSF)

IBAN: BG34 CECB 9790 1036 7702 00

Титуляр: Дияна Илиева Иванова (съпруга)

c