Четвъртък, 05 септември 2024

05.09.2024

Последвайте ни

Семинар за личностно израстване „Към себе си“ в Добрич на 7 септември

Събитието ще се проведе в академия „Мирен свят“

Семинар под надслов „Към себе си“, насочен към хора с интерес към личностното израстване ще се проведе на 7 септември в Добрич. Еднодневното събитие ще предложи на участниците различни практики като дихателни упражнения, работа с глина, рисуване и физическо раздвижване, които ще подпомогнат тяхното физическо, емоционално и психическо здраве. Семинарът ще даде възможност на участниците да се свържат със себе си и с другите, като се фокусират върху личните си нужди и стремежи.

Събитието ще се проведе в академия „Мирен свят“ в град Добрич и е отворено за всички заинтересовани. Участието е безплатно.

Програма

9:45 начало

10ч. Дишане с Пенка
Дишането не е просто автоматична функция на нашето тяло — то е основата на всичко, което правим. Без него нищо друго няма значение.

11ч. Разговори с глина с Пламена: моето щастие и всичко, което обичам
В тази сесия ще си мислим, мечтаем и говорим за всичко, което ни прави щастливи и което обичаме.

12:30ч. Ще предложим безплатен лек обяд.

13:30ч. Какво море съм днес?
Арттерапевтично упражнение, в което ще нарисуваме емоциите си.

14ч. Дълбоки прозрения за себе си
Сесия, в която ще обърнем внимание на връзката между нашите емоции и физическо здраве и личностното си развитие.

15ч. Разговори с глина: кой съм аз?
Осъзнаването, приемането и целенасоченото развитие на нашата идентичност е едно от най-вълнуващите и вълшебния приключения в нашия живот.

16:30ч. Заключителна част

17ч. Край на събитието

Водещи: Пенка Господинова и Пламена Тодорова

Пенка Господинова е един от съвременните будители, посветени на пробуждането на хората за невидимото. Вече девет години тя практикува „Последователно настройване на енергийната система“ (SEST) и класическа хомеопатия. Има задълбочен опит в методи като регресия, изцеление на времевата линия, цигун, както и управление на контролния панел и главната матрица на тялото. Нейната мисия е да води хората към по-дълбоко разбиране за себе си и тяхното енергийно състояние.

Пламена Тодорова се занимава с грънчарство от 2021 г. и в момента завършва обучение по „Терапия с глина“ при д-р Лин Саутър-Андерсън в Англия, арттерапия в Институт за терапия и експресивни изкуства в гр. София и психология в Софийски университет. Желанието ѝ е да популяризира работата с глина като терапевтично средство и начин да се свържем със себе си и емоциите си, като така подобрим качеството си на живот.

c