Сряда, 17 юли 2024

17.07.2024

Последвайте ни

С воден купол и сирени пожарникарите от Добрич изпратиха в пенсия колегата Румен Рачев

След повече от 30 години служба, Румен Рачев излиза в заслужена почивка

След повече от 30 години служба, пожарникарят Румен Рачев, началник на дежурна смяна в РСПБЗН Добрич, излиза в заслужена почивка. Днес той беше изпратен на връх рождения си ден със специална церемония в двора на Регионалната пожарна дирекция в Добрич.

Няколко пожарни автомобила създадоха воден купол и ритуално намокриха своя колега, за да му пожелаят успех и късмет в живота. Включиха и лампите и сирените, за да покажат своята почит към дългогодишния си колега.

„Много добър служител и човек. Отговорен и всеотдаен. Дълги години, освен с професията, се занимава и с пожароприложния спорт. Постигнал е отлични резултати и след това обучава младите служители“, сподели пред Про Нюз Добрич комисар Дарин Димитров, директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

„Г-н Рачев, миналото е минало, бъдещето все още не е дошло и всичко се случва само в настоящето. Сега е вашето време да живеете и се наслаждавате на живота пълноценно! Бъдете здрав! Честит Рожден ден!“, написаха колегите на Румен Рачев.

c