Сряда, 03 юли 2024

03.07.2024

Последвайте ни

С грандиозен празник завършиха юбилейните тържества на ДГ „Първи юни“ в Добрич

Детска градина №17 „Първи юни“ завърши поредицата от мероприятия по случай своя 50-годишен юбилей с грандиозен празник на площад „Демокрация“ в Добрич.

С музика, песни и танци децата и целият персонал на детското заведение разказаха история за един изчезнал и по-късно намерен чувал с бонбони и изненади за слънчевите първоюнчета. Всяка група показа свой танц.

Най-малките откриха празника на открито с любимите си плюшени играчки и прекрасни тоалети и завладяха сърцата на публиката. След тях на площада излязоха децата от група „Детелина“, облечени като забавния герой Стюард Миньон Боб. Малчуганите от група „Бонбон“ като весели клоуни изпълниха своя забавен танц. Група „Звездица“ бяха като истински детективи и приложиха своите умения в търсене на изчезналия в началото на „спектакъла“ чувал с бонбони. А сладките „бонбони“ се оказаха децата от група „Смехоран“. Те повдигнаха градуса на настроението с танц по двойки. На финала се появиха и малките „слънчица“, облечени като красиви подаръчета. Всички и малки и големи, заедно танцуваха и пяха любими песни.

Директорът Емилия Маринова поздрави всички с 50-годишния юбилей и пожела здраве, професионални успехи, ентусиазъм, всеотдайност и любов към децата. А на малките първоюнчета – безгрижно и щастливо детство, да бъдат любознателни и откриватели.

Децата получиха подаръци за положения труд, за милите усмивки, за радостта, която носят всеки ден, идвайки в детската градина и не на последно място за своя  детски празник.

c