Понеделник, 29 юли 2024

29.07.2024

Последвайте ни

Ремонтират главни улици и булеварди в Добрич, движението ще бъде ограничено

За предстоящи планови ремонтни дейности по уличната пътна мрежа, които ще се извършват в периода от 30 юли до 3 август 2024 г. информира жителите и гостите на града Община град Добрич.

Работите ще обхванат бул. „Русия“, бул. „Добруджа“, ул. „Отец Паисий“, ул. „Ген. Гурко“, бул. „25-ти септември“ и ул. „Дунав“. Те ще бъдат временно затворени за движение или ще има ограничен достъп до тях, в зависимост от конкретния етап на ремонта.

От общината апелират към всички собственици на автомобили, които живеят или работят в районите на ремонтните дейности, да поставят мобилен номер за връзка на видно място на своите превозни средства по-добра координация с ръководителя на обекта и улеснение при преместване на автомобилите при необходимост.

Посочените дати за ремонтните дейности са индикативни и могат да претърпят промени в зависимост от напредъка на строително-монтажните работи (СМР) и технологичната възможност. В случай на промени, гражданите ще бъдат своевременно уведомени.

Община град Добрич уверява, че ще положи всички необходими усилия за ограничаване на неудобствата за гражданите и гостите на града по време на ремонтните дейности.

c