Петък, 05 юли 2024

05.07.2024

Последвайте ни

Последна възможност за 15% отстъпка за избрани хотели в Албена

Ваканционно селище „Албена“ поднася приятна изненада на почитателите на спокойната семейна почивка край морето със специална оферта. Тя включва 12 хотела от категория 3, 4 и 5 звезди – както на самия морски бряг, така и в парковата зона. За тях гостите могат да получат отстъпка до 15%.

Офертата е валидна само за нови резервации. Отстъпките са конфигурирани в крайната цена, промокодовете се закачат автоматично при търсене в booking.albena.bg.

Така дори и за най-новия хотел – петзвездния Amelia, може да се получи 10% допълнителна отстъпка при резервации с пристигане в периода 27.06.2022 до 10.07.2022 г., вкл. и при резервации за минимум 5 нощувки. Днес е крайният срок за ползване на атрактивната отстъпка в другия петзвезден хотел Flamingo Grand, както и за Калиакра Бийч 4* .

За да се възползвате от допълнителни 5% отстъпка при резервация на минимум 5 нощувки в четиризвездния хотел Гергана има повече време, срокът за нея е до 12 юли. А в Лагуна Маре може да се възползвате от допълнителни 10% отстъпка при резервации с пристигане в периода до 19 юли. Подобна възможност има и за хотел Малибу.

Ваканция в тризвездния Нона с допълнителни 10% отстъпка може да се резервира при пристигане до 15 юли, а в четиризвездния Славуна – до 12 юли. За Арабела Бийч срокът за резервации с пристигане е до 13 юли. За Ралица Супериор 4* отстъпката до 15 юли е допълнителни 5%, а за Ралица Аква 4* -  10% отстъпка, както и за Вита Парк 3*.

От ваканционното селище обещават безкрайният копринено бял плаж да се превърне в любимо кътче от рая на българското Черноморие.  

c