Понеделник, 08 юли 2024

08.07.2024

Последвайте ни

Полицаи иззеха "маркови" стоки в Добрич, задържан е и нападател, ограбил жена

По време на следствени действия, полицаи от 1-во РУ на МВР са задържали 18-годишен, в тъмните часове нападнал и ограбил жена в Добрич. При проверка на търговски обект са иззети спортни стоки - имитация на водещи световни производители.

От ОД на МВР-Добрич информирта, че след проведени ОИМ и ПСД служители на Първо РУ МВР Добрич задържат 18-годишен мъж, известен на МВР. В хода на работа е установено, че същият е извършител на грабеж на дамска чанта с лични вещи, документи и мобилни телефони. Нападението е извършено на 30 ноември т.г., около 23:25 часа по ул. „М. Кусевич“ в град Добрич. Извършителят, чрез използване на сила, издърпва от владението на 66-годишна жена чантата. При последвалите ОИМ и ПСД е установено, че същият е използвал дебитна карта, обект на посегателството. Работата по случая продължава по описа на Първо РУ МВР Добрич.

Отново на 7 декември е извършена проверка на търговски обект, находящ се на територията на град Добрич. В хода на проверката в обекта са установени и иззети общо 55 броя спортни артикула с логото на световно известни марки, търгувани без разрешението на притежателя на изключителното право. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на сектори „ПИП“ при ОД МВР Добрич.

c