Събота, 04 май 2024

04.05.2024

Последвайте ни

Първото издание на изложението за бебешки и детски стоки „Бебемания“ извън столицата ще се състои в Стара Загора на 26 и 27 април

Първото издание на изложението за бебешки и детски стоки „Бебемания“ извън столицата ще се състои в Стара Загора на 26 и 27 април, съобщават от пресцентъра на местната администрация. То ще бъде в покрития пазар „Васил Шаханов“, а организатори са Асоциацията на търговците на стоки за детето в България с подкрепата на Община Стара Загора. 
Форумът се организира вече от 18 години, като досега е имало пролетни и есенни изложения. В него ще вземат участие 46 фирми, като всички са български производители и дистрибутори на стоки за бебето и за детето. Участие ще вземе и първата частна банка за стволови клетки. 
Достъпът до изложението е напълно свободен, а продажбите ще бъдат на преференциални цени, уверяват от асоциацията организатор, цитирани от Община Стара Загора. Форумът „Бебемания“ предлага всичко необходимо за най-малките в семейството. Той е и възможност за родителите да получат не само изгодна покупка, но и да се запознаят с най-новите тенденции за годината и да получат информация от производителите. 
Изложението ще работи от 10:00 до 18:00 часа на 26 април и от 10:00 до 16:00 часа на 27 април. 
Право на участие в изложението имат български и чуждестранни юридически и физически лица, посочват от „Бебемания“ в официалния си интернет сайт. Участие могат да заявяват и организации с нестопанска цел, държавни институции и други лица, които предлагат храни, напитки, козметични и хигиенни продукти, играчки, колички, средства за безопасност, дрехи, обувки, мебели, аксесоари и други продукти за отглеждане на дете, медицински и обучителни детски центрове и други стоки и услуги свързани с раждането, отглеждането и възпитанието на детето. Според организаторите това е най-големият подобен форум в страната. 

c