Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Магистрат е кандидат за кмет на община Плевен, издигнат от инициативен комитет

Чавдар Попов, съдия в Окръжен съд, е независим кандидат за кмет на община Плевен, издигнат от инициативен комитет (ИК). Това стана известно днес на специално организирано събитие за представяне на кандидатурата на Попов, на членовете на ИК и на хората, които застават зад него.
Инициативният комитет е с председател Румен Дечев, който подчерта, че Чавдар Попов "може да поведе битката за спасяването на Плевен".
Част от ИК е т.нар. Инициативен комитет с почетни членове, чийто председател е световноизвестният диригент Йордан Камджалов. Той посочи, че познава Попов от 15 години и за него това е човек с безупречна кариера. "Искаме един добър живот за хората, градовете ни да цъфтят. Спешно ни трябват абсолютно честни хора, които да се посветят на България", подчерта Камджалов. 
Пред събралите се кандидатът за кмет Чавдар Попов каза, че това, което се опитва, е да направи революция - в начина, по който се провеждат изборите – без купуване на гласове и притискане на работещи в една или друга фирма, в начина, по който се управлява една община като Плевен. Той акцентира, че най-голямата борба за него ще бъде и задържането на младите хора в града и да направи така, че тези, които са го напуснали, да изберат да се завърнат.

c