Вторник, 30 април 2024

30.04.2024

Последвайте ни

Отрицателни са пробите на шофьорите от катастрофата на Пети километър в Добрич

Без опасност за живота са четиримата настанени в болница след тежката катастрофа вчера на „Пети километър” в Добрич. Извършените проби за употреба на алкохол и наркотични вещества са с отрицателни резултати. Сигнал за произшествието е подаден на 15 април, около 12:10 часа, информират от ОДМВР Добрич.

На място е установено, че лек автомобил „Тойота“, управляван от 48-годишен мъж, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в лек автомобил „Шкода“, управляван от 44-годишен мъж. 

Четирима са в болница след тежката катастрофа край Добрич, бременната жена е с близнаци

Двамата шофьори и две жени от колите са настанени в МБАЛ Добрич с наранявания, за лечение, без опасност за живота.  По случая е образувано досъдебно производство. 

Катастрофа на изхода на Добрич за Варна. Има ранени, сред тях и бременна (СНИМКИ)

Както вече Про Нюз Добрич съобщи, сред пострадалите има бременна жена с близнаци. Тя е в Отделението по акушерство и гинекология. Един от мъжете е с комоцио и под наблюдение в Неврохирургия. Жената от автомобила със силистренска регистрация, който навлиза в насрещното движение е с фрактура на лява предмишница и е настанена в Отделението по ортопедия и травматология. Друг мъж е с гръдна травма и приет в Хирургично отделение.

c