Петък, 17 май 2024

17.05.2024

Последвайте ни

Основно румънци и българи посрещат осем хотела в Албена за Великден

Осем хотела в Албена ще посрещат гости за Великден, гостите са основно румънци и българи, съобщиха за Про Нюз Добрич от туристическата компания. Осем хотела ще бъдат отворени в курорта Албена за Великденските празници. Отворени са трите петзвездни хотела – „Маритим Парадайз блу“ и „Маритим Амелия“, както и „Фламинго гранд“. Наред с това са отворени и най-добрите ултра ол инклузив хотели – „Калиакра бийч“, „Калиакра маре“, „Ралица Сурепиор“ и хотелите в центъра на комплекса „Лагуна гардън“ и „Лагуна бийч“. Това каза Красимира Стоянова, изпълнителен директор на „Албена Тур“ ЕАД – един от основните туроператори, осъществяващи дейност по Северното Черноморие

За празника в Албена идват основно румънци и българи. Част участниците в салса фестивала  са удължили престоя си, за да останат за Великден.

Два автобуса с гости от Албена всяка година в нощта на Великден посещават службата на отец Филип в храма в с. Оброчище.

За гостите, които са избрали да посрещнат Великден в Албена, са подготвени както вкусни и традиционни великденски ястия, подбрани напитки, анимационна програма за най-малките, така и много възможности за спорт и почивка.

c