Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Община Казанлък приема номинации за "Спортист на годината" за 2023 година

Община Казанлък започна прием на номинации в традиционната анкета "Спортист на годината на община Казанлък " за 2023 година. Това съобщават от местната администрация на официалния си сайт.
Спортните клубове, които развиват дейност на територията на общината, могат да представят мотивирани писмени предложения за спортист, млад спортист, както и за отбор и треньор на годината. Всеки спортен клуб има право на не повече от три номинации, уточняват от администрацията.
Предложенията трябва да бъдат подадени в деловодството на Община Казанлък, а на базата на подадените номинации експертна комисия, определена със заповед на кмета, ще определи десетте най-добри спортисти, спортист номер едно, млад спортист, както и треньор и отбор на 2023. Комисията има право да гласува и специални награди за изключителни заслуги в сферата на спорта. Връчването на наградите ще се състои на официална церемония, посочват още от местната администрация.
БТА припомня, че Теа Арезу от Спортен клуб „Аргус ММА“ с треньор Красимир Аладжов спечели наградата Спортист на Казанлък за 2022 година. Тя спечели за втора поредна година и беше отличена след гласуване на общинска комисия, а наградата беше връчена на традиционната церемония. 

c