Сряда, 03 юли 2024

03.07.2024

Последвайте ни

МБАЛ Добрич обяви публичен търг за наем на паркинги, търговски площи и медицински кабинети

Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич обявява публичен търг с явно наддаване за отдаване под наем на помещения и площи, собственост на лечебното заведение. Наддаването ще се състои на 18 януари 2024 година от 10:00 часа.

Тръжната документация, съдържанието ѝ и условията за участие са утвърдени със заповед на изпълнителния директор на болницата. 

Сред отдаваните под наем 21 обекта са помещение на първия етаж в Терапевтичния блок, заедно с част от служебния паркинг. Под наем се отдават площи за паркинги - 1600 кв. м в югоизточната част в района на Болницата,  400 кв. м в източната част, което е 1/2 от паркинга с площ 800 кв. м пред Терапевтичния корпус, както и 6 паркоместа на алеята между двата паркинга. На търг ще се играят места за поставяне на кафемашина, за банкомат, помещения за търговска дейност, павилион и за медицински кабинети.

За всеки един обект описан в решението, се закупува отделен комплект тръжна документация и се внася в касата на лечебното заведение депозит в размер определен в решение на изпълнителния директор на „МБАЛ-Добрич“ АД, гр. Добрич, или в „Централна кооперативна банка“ АД, клон Добрич, по следната банкова сметка: IBAN: BG94CECB979010E2734700; BIC: CECBBGSF, като се посочва основанието за плащане на депозита – участие в търг с явно наддаване, размера на депозита в лв. без ДДС, определен за съответния обект, описан в решението, като на участника се предоставя документ за внесен депозит за участие в търга.

Краен срок за подаване на документите за участие в надписан (върху плика участникът посочва номера на обекта, вида на процедурата, наименованието на участника, контакти за връзка /адрес, телефон, имейл/) запечатан непрозрачен плик в сградата на Управление на „МБАЛ – Добрич“ АД, гр. Добрич, отдел „Административен“, е до 16.00 часа на 17.01.2024 год., като работното време на касата на дружеството е до 15.30 ч.

c