Събота, 27 април 2024

27.04.2024

Последвайте ни

Магията на концерта "Да бъдем заедно…" в Добрич в снимки (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Вечерта в Драматичния театър "Йордан Йовков" в Добрич бе заредена с емоции и изкуство, докато присъствието на многобройната публика направи концертът-спектакъл "Да бъдем заедно…" незабравим. Организиран от Асоциацията на училищата с професионално и разширено изучаване на хореография към Министерството на образованието и под егидата на г-жа Илияна Йотова, вицепрезидент на Република България, този спектакъл беше част от поредицата концерти „Да бъдем заедно“, които се провеждат за втора поредна година в четири града на страната – Шумен, Варна, Добрич и София. Събитието събра пет училища от цялата страна с професия танцьор, изявиха се над 250 ученици на сцената, впечатлявайки публиката с изящните си изпълнения.
При огромен интерес в Добрич преминава концертът-спектакъл "Да бъдем заедно…“ (ВИДЕО) 

Домакин на третата концертна вечер, която се проведе в Добрич бе училището по изкуствата СУ "Свети Климент Охридски" или както те обичат да се наричат, и напълно заслужено, Фамилия Охридски.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да получавате подбрано съдържание на Про Нюз Добрич от Google Новини. Ако ви харесва съдържанието, което предоставяме, можете да се присъедините и към Viber канала ни.

c