Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Линия №12 в Добрич отново изпълнява целия маршрут след временно прекъсване

От 26 юни (сряда) движението на линия №12 от спирка “Липите” до “Дом за стари хора” е преустановено поради ремонтни дейности по пътното платно и поставяне на водопровод, сигнализира читател на Про Нюз Добрич и посочи, че през това време други превозни средства преминават свободно по пътя.

Свързахме се с управителя на Градски транспорт Добрич Георги Минков, който потвърди ситуацията и посочи, че автобусът от днес вече изпълнява цялата линия. Още в първия ден, когато общината обявила, че пътят ще е затворен за ремонтни дейности е проверил на място и е говорил с работници.

Днес при получен сигнал, отново е направена проверка и е установено, че автобусът вече може да преминава свободно по трасето.

По времето, през което участъкът е бил затворен линия №12 е изпълнявана по график в частта от спирка “пл. Свобода” до спирка “Дом за възрастни хора”.

Управителят посочи, че не може да предвиди, дали през следващите дни няма да има нова ситуация, при която ремонтните дейности да наложат преустановяване на движението по част от маршрута.

c