Неделя, 28 април 2024

28.04.2024

Последвайте ни

Красимир Николов, ГЕРБ: Феодализмът в Добрич беше дотук!

Кандидатът за кмет на Добрич Красимир Николов, издигнат от ГЕРБ, излезе с първи думи след балотажа, който той загуби с разлика от малко повече от 1000 гласа от Йордан Йорданов, който ще е кмет трети мандат.

В профила си във Фейсбук Николов написа:

„Излизам с гордо вдигната глава от кметската надпревара! Да, загубих, но енергията на моя екип и хората, които ни подкрепиха, завъртяха кормилото и Добрич повече няма да е същият!

Благодаря Ви от сърце!

Спортсменско е да поздравим победителите. И да ги предупредим да не се отпускат. За първи път от 8 г. на новия стар кмет ще му се наложи да работи за хората. Беше избран с минимална разлика от гласовете на всички добричлии. В някои секции отново имаше “странни” резултати. В други комисиите бяха произвели “странни” протоколи.

В Общинския съвет сме най-силно представената група и подобно затваряне на очите няма да има. Ще бъдем градивни, когато става дума за просперитета на гражданите и града ни. И безкомпромисни, когато отново се опитат да ползват местния парламент за семейно или лично облагодетелстване. Ще направим всичко възможно да изградим авторитета на Общинския съвет като орган, който се грижи за 100% от добричлии и който контролира действията на кмета. Ще работим за изграждане на силна общност, която да работи за развитието на Добрич. Феодализмът беше дотук!“

c