Петък, 10 май 2024

10.05.2024

Последвайте ни

ПП-ДБ регистрира кандидата за кмет на Добрич Йорданка Костадинова и листа за общински съветници

Коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" регистрира кандидата си за кмет Йорданка Костадинова и листата си за общински съветници за Община град Добрич.

Кандидатската листа е съставена от експерти в сферата на правото, медицината, образованието, търговията, архитектурата, публичната администрация, туризма, транспорта, строителствтото и други сфери на обществения живот.

“Времето има три измерения – минало, настояще и бъдеще. Ние искаме да се поучим от грешките на нашите деди в миналото. Не ни харесва и настоящето, затова искаме да го променим с общи усилия, за едно по-добро и светло бъдеще на нашите деца и на нашите съграждани”, каза Радослав Георгиев, председател на “Продължаваме Промяната” в град Добрич.

“Имаме прекрасна кандидатура за кмет в лицето на настоящия областен управител Йорданка Костадинова, а листата ни е съставена от 32-ма професионалисти в своята област”, каза Милена Керанова, председател на ДСБ в Добрич и припомни, че през последните години “Продължаваме промяната” и “Демократична България” са фактор в политиката, а от Добрич през това време винаги имат представител в законодателната власт.

“Смело мога да заявя, че няма да променяме нещата, които са в полза на гражданите на Добрич, ще надгражаме, ще осъществяваме идеите, с които влизаме в тази кампания, без да се дават популистки обещания”, допълни Милена Керанова.

Концепцията, на която залагаме в управлението на Добрич, залага на много близки отношения с гражданите, активни в своята работа и живот за обществото на Добрич. Аз съм горда, че в нашата листа стоят наистина граждански активисти, които със своя принос в работата на Общината ще бъдат полезни за будните граждани, които често пъти остават нечути, невидяни и неразбрани, така че това сътрудничество трябва да започне от първия работен ден на новия Общински съвет”, каза арх. Надежда Пампорова, координатор на “Да, България” за град Добрич.

От коалицията са уверени в успеха си, защото имат подкрепата и на централната власт, което не е маловажно, защото Добрич през последните години отсъства от политическите, културните и обществените събития в национален план.

Йорданка Костадинова не присъства при подаване на документите, тъй като днес е последният й работен ден като областен управител, преди да излезе в отпуск за предизборната кампания. 

Листа за общински съветници на ПП-ДБ:

1. Йорданка Костадинова

2. Милена Керанова

3. Надежда Пампорова

4. Радослав Георгиев

5. Велислав Даскалов

6. Дамян Даскалов

7. Божидар Радев

8. Върбина Господинова

9. Йордан Алексиев

10. Даниел Алексиев

11. Димитър Димов

12. Драгомир Цукев

13. Димитър Вълчанов

14. Галина Митева

15. Десислава Първанова

16. Ивайло Неделчев

17. Гриша Георгиев

18. Мирослав Енчев

19. Диян Великов

20. Галина Панчева

21. Дани Атанасов

22. Николай Колев

23. Михаил Стефанов

24. Фатма Капитанова

25. Илияна Георгиева

26. Слави Михов

27. Стоян Стоянов

28. Кънчо Минчев

29. Есин Саидов

30. Цвета Мирчева

31. Деан Хинков

32. Севинч Зейнулова

c