Вторник, 16 юли 2024

16.07.2024

Последвайте ни

Една от най-вълнуващите и интересни години се очертава 2024 г. за Обредния дом в Добрич

От общо 143 сватби, 20 са с чужденци - от Украйна, Филипини, Русия, Азербайджан, Египет, Афганистан, Турция, Косово, Узбекистан

Още от първите дни интересни и чуждестранни младоженци влязоха през вратите на ритуална зала Добрич. Украйна, Филипини, Русия, Азербайджан, Египет, Афганистан, Турция, Косово, Узбекистан е малка част от пъстротата на нации които искаха си казаха „ДА“ под камбаните на Менделсон, съобщава директорът на ОП „Обреден дом“ в Добрич Румена Маринова.

Първа от церемониите за 2024г. беше с риалити звезда, учителка, 10-кратна републиканска шампионка по спортно ходене  и балканска вицешампионка по маратон. Тя и нейната половинка решиха „Обредния дом“ в Добрич да бъде мястото за тяхното вричане. 

Омъжи се учителката и лекоатлет Радосвета Симеонова от Добрич, звезда от “Игри на волята”

Първата двойка с двама чужденци беше на 28.03.2024 г. между  руски и немски граждани. Последвани от бразилският футболист, играещ за ФК „Добруджа 1919“ . Сред жарките лъчи на юлското слънце кметът на Община град Добрич извърши бракосъчетанието на двамата влюбени бразилци на стадион „ Дружба“.

Все по-нашумява и кражбата на младоженеца по време на ритуала, както и първото настъпване (кой ще доминира в семейството).

Високосната година или „високосния ден“ 29.02.2024 г. бе избран от две двойки младоженци. 

Бразилски футболист на „Добруджа“ се ожени на стадиона в Добрич (ВИДЕО+СНИМКИ)

А най-желан ден за бракосъчетания за сега остава 1 юни - Деня на детето Беше изпълнен с настроение и красота с 3 ритуала в залите на Обредния дом и една горска  церемония, която завърши деня.

Очакваме още креативни идеи от младоженците, с които да ни предизвикат за незабравим сватбен ден, сподели Румена Маринова.

Статистиката за първата половина на 2024 г. показва, че в Обредния дом в Добрич са осъществени 98 ритуала по разписване, 13 изнесени ритуала. От общо 143 сватби, 20 са с чужденци.

c