Вторник, 16 юли 2024

16.07.2024

Последвайте ни

Омъжи се учителката и лекоатлет Радосвета Симеонова от Добрич, звезда от “Игри на волята”

От днес Радосвета и нейният избраник Пламен вече са семейство Комарови

Лекоатлетката Радосвета Симеонова днес се омъжи за своя избраник Пламен и вече са семейство Комарови. Прекрасната новина съобщи тя в социалната мрежа, като публикува снимка от залата в Обредния дом в Добрич.

На 29 октомври 1993 година - в Добрич се раждат тризнаци. Събитието е рядко случващо се в нашия град. Тризнаците са две момчета и едно момиче, кръстени са Симеон, Любомир и Радосвета. По-късно Радосвета Симеонова става известна не само в Добрич, а и в цялата страна. Тя е шампионка на България на маратон и вицешампионка на същата дисциплина. Има осем поредни титли на 20 километра спортно ходене при жените. Шампионка е на България на 3 000 метра бягане с препятствия. През 2016 година тризнаците се разделят, всеки поема по своя път и живеят на различни места – Любомир в Германия, Симеон в Пловдив, а Радосвета в Добрич. От месец тримата са отново заедно – в една държава, в един град, работят на едно и също място и живеят заедно в един апартамент.

Няколко години по-късно Радосвета се завърна в Добрич, където започна да преподава английски език. През миналата година тя бе един от най-коментираните участници в “Игри на волята” 5.

10-кратната републиканска шампионка по спортно ходене и балканска вицешампионка по маратон​ Радосвета Симеонова споделя, че обича да се чува нейната дума.

c