Понеделник, 01 юли 2024

01.07.2024

Последвайте ни

Черно море ще играе осем контроли по време на подготовката си

Лидерът във временното класиране на efbet Лигата Черно море ще изиграе осем контролни срещи по време на подготовката си за пролетния дял от първенството. Тимът стартира подготовката днес, а първото занимание се проведе на стадион „Тича“ във Варна.
„Моряците“ ще се готвят във Варна до 20 януари, а на следващия ден отборът заминава на лагер в Турция. Подготовката в югоизточната ни съседка ще продължи до 2 февруари. До началото на първенството Черно море ще тренира във Варна. 
Общо осем проверки ще изиграе тимът по време на подготовката си. Първата контрола е на 13 януари, съперник ще е тимът на Фарул, а мачът ще се играе в Констанца. Следва спаринг с Черноморец Бургас на 17-и януари. В Турция „моряците“ срещат Слован Либерец и Днепър-1 съответно на 24-и и 30-и януари. За 1 февруари се търси съперник.
След завръщането на тима във Варна Черно море ще срещне Дунав Русе и Черноморец Балчик, като и двете проверки ще се играят в един ден - 7 февруари. Последната контрола ще бъде срещу тима на Добруджа на 10 февруари, когато ще бъде и официалното представяне на отбора за пролетния дял от шампионата.
Контролите на Черно море:13 януари: Фарул – Черно море
17 януари: Черно море - Черноморец Бургас
24 януари: Черно море - Слован Либерец
30 януари: Черно море - Днепър 1
1 януари - търси се съперник
7 януари: Черно море - Дунав Русе и Черно море - Черноморец Балчик
10 януари: Черно море - Добруджа;

c