Четвъртък, 09 май 2024

09.05.2024

Последвайте ни

БСП регистрира кандидата за кмет на Добрич Стоян Люцканов и листа за общински съветници

Основната цел е кандидатът ни за кмет да стигне до балотаж и да имаме повече общински съветници, отколкото в мандат 2019-2023 г., заяви лидерът на социалистите в Добрич и водач на листата Боян Саркизов

Коалиция „БСП за България“ регистрира днес в Общинската избирателна комисия листата за общински съветници и кандидата за кмет на Добрич Стоян Люцканов.

„Нашата листа ще се състои от 20 кандидати за общински съветници, разчитаме не са количеството, а на качество. В листата са хора, които са много компетентни в своята област“, посочи Боян Саркизов – лидер на общинската организация на БСП в Добрич и водач на листата.

„Тръгваме на избори като основната цел е кандидатът ни за кмет да стигне до балотаж и да имаме повече общински съветници, отколкото в мандат 2019-2023 г.“, каза още Саркизов.  

„Моята амбиция е добро представяне, увеличаване на броя общински съветници от групата на БСП за България“, каза Стоян Люцканов. Той подчерта, че предизборната кампания на социалистите ще бъде позитивна, без очернящи краски.

КАНДИДАТ ОБЩИНСКИ СЬВЕТНИЦИ 

КОАЛИЦИЯ „БСП ЗА БЫЛГАРИЯ"

1. Боян Саркизов

2. Стоян Люцканов

3. Галин Иванов

4. Красимир Гаврилов

5. Галин Господинов

6. Желка Керанова

7. Диян Николов

8. Иван Костов

9. Божидар Димитров

10.Иван Добрев

11. Йорданка Георгиева

12.Ваня Райчева

13.Неделчо Василев

14.Велико Великов

15. Стоян Игнатов

16.Стефан Китанчев

17.Нелка Ненчева

18. Делян Галинов

19.Иван Жечев

20.Живко Вилчев

c