Вторник, 02 юли 2024

02.07.2024

Последвайте ни

Благотворителен базар и вечер с надсвирване в Добрич събират средства, за да проходи Сиси

Базарът е разположен на Фестивал на занаятите и изкуствата на пл. “Свобода” в Добрич всеки ден от 10:00 до 17:00 часа до 8 юни

Благотворителен базар в подкрепа на Станислава Петрова – Сиси е подреден до провеждащия се Фестивал на занаятите и изкуствата на пл. “Свобода” в Добрич. Посетителите могат да вземат артикули, да поговорят със Сиси и да помогнат на каузата на младата майка. Базарът е разположен там всеки ден от 10:00 до 17:00 часа до 8 юни.

След няколко дни, на 14 юни от 19:00 часа започва и благотворителна вечер с надсвирване под надслов “Да помогнем на Сиси да проходи” в ресторант “Ривиера”, бившата “Коала”. Организатори са приятели на Сиси, с които можете да се свържете на телефон 0899797713 и да запазите куверт, който покрива консумацията и дарение за каузата на обща стойност от 70 лева.

В надсвирването ще се включат оркестрите “Приятели”, “Мега”, “Лира”, Дани Биков и Фолклорен танцов клуб “Добруджанци”.

Припомняме, че след тежка катастрофа през 2019 година Станислава Петрова остава прикована в количка. С дарителска кампания бяха  събрани средства, за да може да започне вливането на стволови клетки в клиника в Турция. През март месец Сиси се е прибрала с пълни изследвания.

„Успехът, който постигнах след всяка една от вливките, беше прекрасен и резултатите излязоха повече от задоволителни“, сподели тогава Станислава.

Множество нервни клетки и мускули са съживени, има нова чувствителност и движения. Лекарите обаче препоръчват да се продължи веднага с още четири вливки, стана ясно тогава. На 1 април Станислава замина за следващия курс, за който има осигурени от дарителската кампания средства за две от вливките. Цялата трета вливка ще пое един от дарителите на младата майка. За последната четвърта вливка обаче тя отново разчита на добри хора. Нужната сума е 11 660 евро и 5000 лв. за Роботизирана рехабилитация, която се прави след всяка вливка. Крайната сума, която трябва да се събере, е 30 000 лв.

Можете да помогнете на Станислава, като дарите чрез платфоормата тук:

https://pavelandreev.bg/campaign/pomognete-na-sisi?fbclid=IwAR0joGfCj3PK61sWbHr1Dqiilp0zpGMoIvmHJjklRsdWoym3BnuI5qMjKlo

c