Сряда, 03 юли 2024

03.07.2024

Последвайте ни

Алфредо Торес ще вихри танци, а Жоро Дюлгеров ще разпява участниците в Модна фиеста Албена

От 4 до 9 юни ще се проведе тазгодишното 24-то издание на “Модна фиеста Албена”. Модни къщи ще покажат своите летни колекции, а любими музикални изпълнители ще презентират последните си клипове и песни. Художници ще рисуват, а инфлуенсъри ще отразяват.  

Модната фиеста превърна курорта в лятна столица на модата, изкуствата и красотата.

Досега гости на фиестата са били два пъти губернаторът на щата Невада Боб Милър, откривателят на Шарън Стоун – Жан Люк Брюнел, известният италиански дизайнер Салваторе Куаколо, собственикът на модна къща „Хадаса” Денис Смирнов, криейтив студиото на световноизвестния дизайнер Жан Люк Амслер и др.

Фестивалът започва на 4 юни, а на 5 юни е откриването пред хотел „Калиакра“, с колекции бельо, бански облекла и аксесоари. Откриването ще направи звездата на Варна Крис Пасева, която многократно е обявявана за Топ модел на България. Тя ще представи колекциите на модните къщи Сенсейшън, Марини фешън, Ванеса, Каролина, бижутата Ника, очилата Примавера, заедно с другите моделки от агенция „Ивет фешън“. За мъжката аудитория са банските облекла на Лъки намбър и Маркос, които отново ще представи обявеният за най-красив мъж на десетилетието Диан Христов.

Вечерта шоутата продължават на откритите сцени на хотелите Парадайс Блу и Калиакра бийч.

Друг млад изпълнител, този път от Бургас, Жоро Дюлгеров, ще представи песните, с които неколкократно е печелил големите награди от най-добрия конкурс в момента за песен, „Бургас и морето“.

За първи път на Модна фиеста Албена ще гостува и Мис Куба, Дарлин Родригес, която освен страхотни латино песни, пее много добре и песните на Лили Иванова. Дарлин е дъщеря на една от солистките на световно известния балет „Тропикана“, която, когато идва на турне в България заедно с Алфредо и остава завинаги в нашата красива страна.

c