Събота, 11 май 2024

11.05.2024

Последвайте ни

Нов автомобил за услугата „Патронажна грижа” закупува Община Тервел

Обществена поръчка за доставка на автомобил за разнос на хранителни продукти и готова кулинарна продукция за услугата „Патронажна грижа“ обяви Община Тервел. Начинът й на възлагане е публично състезание. Прогнозната стойност е 28 470 лева с включен ДДС.

Автомобилът ще разнася пакети и опаковки с храна от центровете за социални услуги в община Тервел до населените места, които те обслужват. Необходимо е конфигурацията му да е с две места и товарен отсек. Трябва да е на дизелово гориво с обем на резервоара не по-малък от 50 литра. Други изисквания са колата да е с максимална мощност на двигателя не по-малка от 75 конски сили, максимална скорост - 150  км/ час, височина на товарния отсек – най-малко  1.20 метра, полезен товар – най-малко 700 кг. Автомобилът трябва да е фабрично нов, неупотребяван.

Гаранцията му трябва да е най-малко 24 месеца. В рамките на гаранционния срок  изпълнителят ще отстранява със свои сили и средства всички повреди и/ или несъответствия, ще подменя дефектирали части и/ или компоненти с нови.

Крайният срок за подаване на офертите е 26 май.

c