Вторник, 21 май 2024

21.05.2024

Последвайте ни

Румен Русев: Основната ни задача сега е подготовката на изборите в област Добрич

За новия областен управител на Добрич основна дума в работата на една администрация е приемствеността

„Приех да бъда назначен за областен управител с пълното съзнание за големите отговорности, които ни  предстоят“, каза новият областен управител на Добрич Румен Русев пред журналисти днес.

Той увери, че познава колегите си в областна администрация, където досега бе главен секретар, и е убеден в техния професионализъм. „Зная, че заедно ще преодолеем всички трудности, които ни предстоят в бъдеще“, каза Румен Русев.

По думите му основната задача в момента е организацията и техническата подготовка на изборите за членове на Европейски парламент и за народни представители.

„Към момента работата върви нормално. Спазваме всички срокове, които са ни дадени, съответно всички задачи, поставени от Министерски съвет и централната избирателна комисия. Целта ни е да бъдат едни спокойни избори при спазването на изборния кодекс и законите на страната“, посочи новият областен управител.

Той подчерта, че основна дума в работата на една администрация е приемствеността. Тя дава спокойствие и увереност в работата на хората. Затова основна му цел ще бъде не само да се запази нивото на административното обслужване, но и то да бъде надграждано в бъдеще.

c