Понеделник, 20 май 2024

20.05.2024

Последвайте ни

Официалното откриване на Търговски парк Добрич ще бъде на 17 май с Нелина

Забавления, промоции и страхотно настроение очакват жителите и гостите на града. Програмата включва още Димитрина Германова и фолклорeн ансамбъл „Добруджа

За откриването на втория по големина ритейл парк в страната (след Джъмбо плаза в София), инвеститорът на Търговски парк Добрич избра Нелина, не само защото е израснала в златна Добруджа, не само защото има изключителни певчески данни и най-високия женски певчески глас – сопран, но и заради смелостта й да прави авторска музика и да експериментира с различни стилове, смелост, която напомня дързостта на Мариан Колев да инвестира повече от 25 милиона лева в проект в Добрич, за който всички казваха, че е безумен.

Поканата към Димитрина Германова също не е случайна. Готовността да дадеш всичко от себе си в един крайно конкурентен и предизвикателен формат и да станеш първи в сърцата на хората (макар и втори в листата) е общото между прекрасната Димитрина и инвеститора на Търговски парк Добрич. И, ако Димитрина е доказвала, че може да бъде първа, то Търговски парк Добрич няма амбиция да става по-голям, а само все по-интересен и по-полезен за добричлии.

На голямата сцена в деня на официалното откриване жителите и гостите на града ще имат възможност да се насладят и да потанцуват с фолклорния ансамбъл „Добруджа“ – емблемата на Добрич, както и да се позабавляват с водещия Димитър Горчев.

DJ ще се грижи за доброто настроение докато магазините предлагат специални промоции.

Планирайте петъчния 17 май така, че в 17:30 ч. да сте в Търговски парк Добрич, на бул. „25 септември“ № 70 и се включете в празника!

------------------------------

Търговски парк Добрич разполага с над 16 000 кв. м търговска площ и е дом на Lidl, Deichmann, Lilly, Sport Vision, KiK, Книжарница “Orange”, аптека Прополис, Mat Star, ресторант и детски кът “Capella”, магазин за бързо обслужване „1 minute, магазин за детски усмивки „Хиполенд“, LC Waikiki, TEDi.

Очаква се до края на месеца врати да отворят магазин за черна и бяла техника „Зора“, млечен бар и биомаг „Рогови“, пицария „La Pizza, турски дюнер, каса на EasyPay, тото и агенция за преводи.

От търговския парк подготвят още откриването на „Pepco, магазин за мебели,  оптика, банков офис, офис на мобилен оператор и няколко други обекта, които все още не коментират официално.

Търговски парк Добрич се намира на бул. „25 септември“ № 70 в Добрич.

c