Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Красавица от Добрич със свой ресторант се впусна в надпреварата на Hell’s Kitchen

Деница Иванова от Добрич е един от участниците в новия формат на кулинарното риалити  Hell’s Kitchen по Нова телевизия.

Красавицата е майка на две деца, собственик на ресторант на брега на  морето в Крапец и главен готвач в него. Ръководеното от нея заведение е  с 300 места и на младата жена често се налага да работи по над 18 часа на ден, сподели тя пред шеф Виктор Ангелов. Обясни, че е разведена, но има общ бизнес с мъжа си. Родителите й помагат за отглеждането на децата. Казва за себе си, че е луда, но отговорна глава.
„Възхищавам се на жени като теб – еманципирани, самоуверени, самостоятелни. Щом можеш сама да въртиш семейство, къща и ресторант, сигурен съм, че ще се справиш и в Hell’s Kitchen“ – с тези думи шефът посрещна Деница в шоуто.

„Тук съм, защото това е моя мечта. Тук съм, за да се уча, да вървя напред, да се докажа на много хора, които са ме подценявали, а аз мразя да съм подценявана“, сподели тя.

Деница влиза в битката за първото място и е готова да докаже на шеф Ангелов, че го заслужава.

Hell's Kitchen България („Кухнята на Ада“) е българско риалити състезание за професионални готвачи по британската продукция. Българската версия стартира на 27 февруари 2018 г. по Нова телевизия. Водещ е шеф Виктор Ангелов, а помагащите су-шефове са Милена Димова и Любен Койчев (от 1 до 3 сезон) и победителите в първи и втори сезон - Дани Спартак и Веселина Чилева (от четвърти).

Hell's Kitchen е формат на ITV Studios, който се излъчва в 19 държави по целия свят, с над 50 сезона и повече от 700 участници. Номинирано е три пъти за наградата „Еми“.

c