Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Албена Симеонова за трети път ще води листата на „Демократична България“ в област Добрич

Депутатът от 45-ото и 46-ото Народно събрание от област Добрич от "Демократична България" Албена Симеонова оглавява за трети пореден път кандидат-депутатската листа на коалицията. Листата бе регистрирана днес преди обед в Районната избирателна комисия. В нея има само едно ново име – Тодор Моралийски, председател на ПП “Никола Петков“, влиза в състава като представител и на земеделците в Добруджа. Г-н Моралийски е производител на биологично чисти брашна. Базата му се намира в балчишкото село Гурково.

Ето цялата листа:

1.       Албена Симеонова

2.       Надежда Пампорова

3.       Милена Керанова

4.       Димитър Франгов

5.       Божидар Радев

6.       Мария Кирилова

7.       Д-р Диян Хинков

8.       Владимир Лафазански

9.       Тодор Моралийски

10.   Симеон Симеонов

11.   Явор Димитров

12.   Д-р Евгени Чобанов

Милена Керанова сподели, че очакванията от предстоящия вот са ДБ да надхвърли резултата, който постигна в предишните избори. "Тенденцията при нас е трайна, ние доказахме, че можем. Единствено нашата парламентарна група показа в НС, че е устойчива, има нормален тон и характер на работа, на поведение и на взаимоотношения – както в парламентарната група, така и в целия Парламент. Надяваме се да удвоим нашия резултат. Очакваме по-голяма подкрепа и по-голяма активност у хората“, заяви тя.

„Доказахме с работата си през цялото време, че трябва да се търсят конкретни решения на конкретни проблеми и да не се чакат само изборите. Устойчивостта на нашата листа е свързана с работата, която сме започнали и която трябва да довършим. Екипът е стабилен, ние сме готови за борба“, изтъкна Надежда Пампорова.

Албена Симеонова посочи, че девизът на коалицията е „Устойчивост“.

„Вижте тези цветни хора от листата, това е нашето единство в многообразието. Имаме представители почти от всяка община и онова което сме започнали да работим, го продължаваме. Имаме вече довършени неща, но имаме и нови. Горди сме с резултатите и можем да кажем: Първи сме! Ние сме тези, които сме свършили най-много за всяка една общини, и за глобалните проблеми в Добрич, Добруджа и България. Работим също и на европейско ниво и ще продължаваме“, заяви водачката на листата.

c