Вторник, 30 април 2024

30.04.2024

Последвайте ни

Мотористи почетоха паметта на загиналия при катастрофа Светлозар Томов от Добрич

Предвиденият за снощи концерт за откриване на сезона на мотоклуба "Свободни мотористи" в Силистра е редуциран заради загиналия моторист по пътя Силистра – Алфатар, съобщи секретарят на клуба Пламен Неделчев. Почетена е паметта на загиналия, който е на 61 година от Добрич. Вчера сезонът бе открит в клубната къща на мотористите от Силистра. Те направиха почетна обиколка на града и пътуваха за Алфатар, където трябваше да бъде отслужен водосвет.

Както Про Нюз Добрич съобщи, 61-годишният водач на мотоциклет “Хонда” загина при тежка катастрофа вчера около 16.00 часа по пътя за Алфатар. Странично са се ударили мотоциклетът и лек автомобил “Мазда”, управляван от 28-годишен. Мотоциклетистът е загинал на място.

Моторист от Добрич загина на място при откриването на мотосезона за Североизтока

По-късно стана ясно, че загиналият е Светлозар Томов от Добрич, който пристигнал на гости на силистренските си колеги.

Светлозар е много обичан и уважаван от мотообщността в Добрич. „Луд , див и пълно КУКУ ..... Много е видял и много са го видели и много са се учили от него, помнете човека с добро и се усмихнете се заради него и се пазете!“ и „Винаги ще те помним и винаги ще си рамо до рамо с нас братле“, са само част от коментарите на приятелите му в социалната мрежа.  

Откриването на мотосезона в Силистра вчера. Снимка: Форум Силистра
c