Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Благотворителен концерт набира средства за обемни букви "Аз ♡ Добрич"

Набирането на средства, за да има и нашият град своите обемни букви „Аз ♡ Добрич“, са си поставили за цел най-младите членове на Ротарианската общност. Клуб „Интеракт“, който обединява младежи на възраст между 12 и 18 години, бе учреден през декември 2018 г.

Монтиране на обемни букви „Аз обичам Добрич” в града е каузата, която обедини младите ротарианци в града при честването на първия рожден ден на клубовете "Интеракт" и "Ротаракт" в края на миналата година. Тогава президентът на „Ротаракт“ Християн Христов представи идейния проект и обясни, че буквите ще са високи 1,8-2 метра. „Идеята е да заобичаме нашия прекрасен град повече, защото е хубаво място, където млади хора се връщаме и намираме среда тук”, сподели още той.

Сега най-младите – членовете на „Интеракт“, обединяват усилията си, за да може тази инициатива да се превърне в реалност възможно най-скоро.

Организираният от тях благотворителен концерт ще се състои на 11 март от 18,30 ч. в Концертна зала „Добрич“. В него ще вземат участие талантите на града, а младежите обещават и много изненади.

Цената на билетите е 5 лева. Те могат да се намерят в Арт център "Палитра", детски музикален театър "Дея" и на касите на зала „Добрич“.

Всички приходи ще бъдат насочени към монтирането на надписа с обемни букви, пред които всеки жител или гост на града да може с удоволствие да се снима за спомен.

c