Петък, 26 април 2024

26.04.2024

Последвайте ни

Още изненади преди старта на билярдния турнир "Добрич Оупън" 4

Предстои четвъртото издание за 2019 година, на Националния турнир по билярд "Добрич Оупън". Надпреварата между майсторите на билярдната щека ще се проведе в игра на девета топка - отново по схемата на двойна елиминация.

Началото на турнира е обявено за 11:00 часа, на 21 април (неделя). Записването за участие в турнирната схема е 30 минути преди старта на надпреварата.

Във всяко издание, организаторите имат по някаква изненада за състезателите и публиката. И този път, мениджмънта на турнира не изневерява на възприетия от самите тях подход. Николай Пенчев само малко понадигна завесата и сподели, че след трите изминали издания, които бяха спечелени от варненски състезатели - билярдната школа на Добрич ще опита да прекъсне серията. Кой е скритият коз на добричлии или каква е печелившата стратегия , основният двигател на "Добрич Оупън" не разкри.

Майстори на билярда и музикални звезди в третото издание на “Добрич Оупън”

От свои източници, Про Нюз Добрич научи, че Пламен и Иво - двамата братя от звездния музикален тандем, са забелязани да тренират усилено в злата на добричкия Билярд клуб "Формула 1". Нека припомним, че в третото издание на "Добрич Оупън", звездите от музикалния дует, които са родом от Добрич, решиха да премерят сили с най-добрите играчи. Още тогава, организаторите на турнира прогнозираха, че момчетата не са начинаещи и няма да е изненада ако успеят да объркат сметките на някой от утвърдените играчи.

Не е изключено да се окажат истина плъзналите слухове в социалните мрежи, че дуета се е заканил да покаже талант - не само на музикалната сцена. Потвърждение, дали Пламен и Иво са турнирната изненада на "Добрич Оупън" 4, ще има на 21 април.

Петър Атанасов спечели престижния билярден турнир Dobrich Open 3

Припомняме, че до момента шампиони в "Добрич Оупън", са - Петър Атанасов (във 2-ро и 3-то издание), а Данаил Генчев победи веднъж (в първото издание), в началото на 2019 година.

c