Без категория Крими Общество

След катастрофа, 52-годишен заряза автомобила си три дни на пешеходна пътека в Добрич

Трети ден, автомобил “Форд КА” стои зарязан на пешеходна пътека на кръстовището на ул. “Хр. Ботев” и  ул. “Генерал Георги Попов”, писаха възмутени добричлии на редакционната поща на Про Нюз Добрич, както и в социалните мрежи.

Причина за инцидента с лекия автомобил е произшествие, предизвикано по вина на водача на превозното средство, с материални щети, но без пострадали, съобщиха от ОД на МВР.

Още на 29 декември в 14,22 ч. в ОДМВР Добрич е бил получен сигнал чрез тел. 112, от от гражданин, за настъпило ПТП в гр. Добрич на кръстовище ул. “Хр. Ботев” с ул. “Ген. Г. Попов”. Изпратеният на място екип от  сектор “Пътна полиция” е констатирал причината за инцидента – катастрофа по вина на 52-годишния водач на автомобил “Форд КА”, с добричка регистрация, който е управлявал след употреба на алкохол. Лицето е криминално проявено. При проверка за наличие на алкохол,  дрегерът е отчел 1.78 промила алкохолна концентрация в кръвта чрез издишания въздух.

Образувано е бързо производство, а лицето е било задържано за 24 часа.

С днешна дата, автомобилът все още се намира на мястото на инцидента – пешеходната пътека на кръстовището на двете улици – “Христо Ботев” и “Ген. Г. Попов”, без регистрационни табели и без признаци да бъде отстранен, вече трети ден.

 

Снимки: Александър Кръстев

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *