Водещи новини Общество

Фотографка от Добрич с благотворителни Коледни фотосесии

За осма поредна година фотографът от Добрич Ани Иванова ще организира благотворителни фотосесии.

„Снимам семейства, които нямат финансова възможност да си направят такива снимки. Просто, искам да зарадвам децата. Нищо повече. Все пак е Коледа”, сподели пред Про Нюз Добрич Ани.

Тя предвижда няколко дни да снима благотворително.

Коледните фотосесии ще се провеждат в студиото на фотографката от 1 ноември до 31 януари, от 9 до 19 часа всеки ден.

Цените са различни, според пакетите, като всеки клиент сам избира броя на снимките, кадрите които да се обработят, снимката за баба и дядо и снимките за календар.

Тази година тя предлага три ръчно изработени с много любов декора. Тематиката е “Златна Коледа”, “Коледа вкъщи” и “Коледа в бели светлини”. Споделя, че единия декор е нетипичен.

Всяка година в студиото има лакомства за децата, те дори сами ги очакват. „Ние сме като джуджетата на дядо Коледа. Не искаме да стресираме родителите, че идват на фотосесия, защото, обикновено, много се пренавиват, а децата усещат напрежението. Затова им предлагам да си мислят, че идват на детски кът – за да се срещнем и сътворим незабравими спомени”, споделя Ани.

Обяснява, че има клиенти, с които са заедно на всички техни празници. „Всяка година ни посещават и всяка година виждам през децата как минава времето и съм благодарна на всички, че и аз пораствам с децата им”, доверява фотографката. Случвало се е и 5-годишни момиченца да си записват сами часове за фотосесия. „Приятелчета сме, обяснява тя.

По традиция клиентите за Коледните фотосесии ще бъдат посрещани с чай с ябълка и канела за мама и татко, и лакомства – за малките. Има деца, които още, докато влязат в студиото и питат къде е курабийката им, споделя още Ани Иванова.

Фотограф: Ангелина Иванова

 

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *