Крими

Банда малолетни крадат на поразия

За два дни, 25 и 27 май, малолетни и криминално известни на полицията, са организирали поредица от обири в региона на гр. Каварна. На 25 май групичка обирджии задига лични документи и пари, съобщиха от ОД на МВР Добрич.

Оперативно издирвателните действията на полицейските служители са довели до залавянето на извършителите на кражбата от 25 май – криминално проявения Д.Д. (13 г.) от град Каварна и 14-годишната Х.Й. от с. Челопечене, обл. Добрич. Същите, задигат от частен имот на територията на с. Челопечене, лични документи, платежни инструменти и сумата от 370 лева. По случая е било образувано досъдебно производство.

Два дни по-късно 13-годишният Д.Д. участвал в кражба на лек автомобил от Каварна.

В полицията е получен сигнал на 27 май, около 2 часа, че лек автомобил “Ауди” е връхлетял върху оградата на частен дом. Инцидентът е станал на улица “Александър Стамболийски”.

Полицията е издирила водача на автомобила – 14-годишният И.К. от Каварна. Заедно с него се е возил 13-годишният Д.Д. По-рано през деня двамата откраднали автомобила с благоевградска регистрация, който е бил паркиран на улица “Здравец” в морския град.
По случая е образувано досъдебно производство.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.