Неделя, 30 юни 2024

30.06.2024

Последвайте ни

ЗОРА открива магазина си в Търговски парк Добрич на 13 юни, ваучери с отстъпка за първите 1000

За първите 1000 посетители ще има ваучери за 15% отстъпка

От утре, 13 юни 2024 г., жителите и гостите на град Добрич ще могат да се радват на огромното разнообразие от марки и модели черна и бяла техника, предлагана от магазин „Зора“.

Официалното откриване ще бъде на 13 юни в 10:00 часа, като от веригата са подготвили специални ваучери за 15% отстъпка* за първите 1000 посетители.

Разположен в Търговски парк Добрич -  вече любимо място за пазаруване в региона, магазинът предлага лесен и удобен достъп, голям и безплатен паркинг, разнообразие от стоки на конкурентни цени.

Магазинът е изключително добре зареден, с площ от 1100 кв. м, а интериорните решения в него отговарят на последните тенденции в сектора и гарантират спокойствие и комфорт при избора на стоки.

Клиентите на ЗОРА ще могат да се възползват още от изгодно пазаруване на лизинг, възможност за удължаване на гаранцията или застраховка на закупения уред. Информация за условията и всички допълнителни услуги, които предлага ЗОРА, може да получите от консултантите на място, в магазина.

С откриването на вторият си нов магазин за годината ЗОРА продължава да утвърждава своята лидерска позиция на пазара и ангажимента си към развитието на местните икономики и обществата, в които присъства.

---------------------------------
*Ваучерите важат до 16.06 само при пазаруване в магазин ЗОРА гр. Добрич. Не важат за уреди в акции и брошура, както и за смартфони и продукти с марката Apple и Dyson. Ваучерите са до изчерпване на количеството.

 

c