Петък, 05 юли 2024

05.07.2024

Последвайте ни

Засега отпада смяната на директора на ОД на МВР в Добрич

Смяната на директора на Областната дирекция на МВР в Добрич засега отпада, научи Про Нюз Добрич. Информацията потвърждава и „24 часа“.

Старши комисар Цветан Пировски бе сред областните директори, които в четвъртък вътрешният министър Калин Стоянов извика в кабинета си на ул. “Шести септември” в София. Тогава централните медии разпространиха информация, че част от тях са били там, за да бъдат сменени, а други - да преговарят бъдещи задачи. Говореше се, че сменените ще са 11, но по последни данни ще бъдат не повече от 9.

Нови директори вече имат дирекциите в Благоевград, Варна, Пловдив и Пазарджик. Очаква се следващата седмица промени да има и в Търговище и Враца. От първоначално споменатите обаче поне засега отпадат Ловеч, Добрич и Разград.

Цветан Пировски пое ръководството на ОД на МВР Добрич през юли миналата година. Преди това той бе началник на отдел “Криминална полиция“ в ОДМВР Варна. Наследи на поста старши комисар Явор Колев, който сега ръководи V Районно управление, което отговаря за курортите „Св. Константин и Елена“, „Слънчев ден“, „Ривиера“, „Златни пясъци“.

c