Сряда, 01 май 2024

01.05.2024

Последвайте ни

Започна “Добрич Мези” – фестивалът на балканската скара (СНИМКИ)

Първи на сцената излязоха Торино и Пашата и Dj Set

Започна “Добрич Мези” – фестивалът на балканската скара, който представя изобилие от балканска храна и забавления за хора от всички възрасти. В първата вечер на сцената излязоха Торино и Пашата и Dj Set.

Продължава почистването след "Добрич Мези" (СНИМКИ) 

Фестивалът се провежда от 18 до 21 април в Градски парк “Свети Георги”. Входът е свободен, има лунапарк с блъскащи се колички, виенско колело, гондола, паратропер, батути, детско влакче, карусел. Целодневно безплатно забавление с турнири по табла, белот, надяждания с люти чушки и скара, биърпонг игри, детска анимация, патриотични игри и снимка с носия.

"Добрич мези” да е най-чистият фестивал, обещават организаторите 

Към фестивала по програма има и алея със занаяти и автентични дюкяни и работилници, „Училище за юнаци”, „Час по родолюбие” патриотична игра. Нови кулинарни участници тематично разделени по национален принцип. Голяма сцена с ефекти и мултимедия. Алея с изложители и мини фермерски пазар.

Настояват да се промени мястото на "Добрич мези" 

Припомняме, че при едно от последните издания на фестивала през 2018 година отне почти една седмица на организаторите и Общината да почистят мръсотията – мазни петна, найлонови отпадъци по поляните, в езерото и по алеите, както и повредена инфраструктура, вследствие на тежките машини, които обслужват фестивала.

c