Петък, 05 юли 2024

05.07.2024

Последвайте ни

Структурата на партия “Величие” в Добрич подкрепя Ивелин Михайлов

“Марков обещаваше, че още първия ден щял да стартира план, понеже бил разузнавач и явно планът стартира точно в обратна посока”, каза местният координатор на партията

Структурата на “Величие” в Добрич подкрепя определяния за идеолог на партията Ивелин Михайлов, каза пред Про Нюз Добрич един от двамата координатори на формацията на местно ниво Момчил Радичков.

Шестима депутати от „Величие“ са подали заявления за напускане на парламентарната група

Тази сутрин шестима депутати напуснаха политическата група на “Величие” заради загуба на доверие и реално групата в парламента престана да съществува.

“Има хора, които дойдоха към “Величие” в Добрич, водени специално от това, че са симпатизанти на г-н Марков и в момента продължават да са с нас”, посочи Радичков и уточни, че се случва това, което са очаквали, но изненадата е, че “пробивът” е станал точно през лидера на парламентарната група Николай Марков.

“Марков обещаваше, че още първия ден щял да стартира план, понеже бил разузнавач и явно планът стартира точно в обратна посока”, каза местният координатор на партията.

“Продължаваме, защото това, което се случва, показва и всъщност освети как работи политическата система. Цялата ни държавност е проядена от едно раково образувание и има организация, която създаде политическата партия точно заради тези проблеми, които не оставят бизнеса, нормалните хора да се развиват. Трябваше някой да се захване с това”, обясни Радичков.

Николай Марков обясни, че е бил поздравен на Национална конференция (на партия „Величие“) от госпожа Албена Пекова

През последните дни в публичното пространство се появиха твърдения, че формалният лидер на “Величие” Албена Пекова е търсила информация кога се плаща субсидията на партията, за да покрие лични нужди – твърдение, което беше отречено от формацията. Името й беше засегнато и в твърдения на Николай Марков, че той е избран за лидер на “Величие”, но с документална измама Ивелин Михайлов не е признал избора му и затова Пекова заема поста формално.

Шефът на Исторически парк обяви в Добрич намерение за политическо участие с нова коалиция

“Запознах се с Албена Пекова на среща в Добрич. Виждал съм я няколко пъти. Тя е лидерът на партията”, коментира Радичков.

c