Вторник, 02 юли 2024

02.07.2024

Последвайте ни

Валя Гиздарска е новият директор „Програмно съдържание“ в БНТ

Валя Гиздарска е новият директор на дирекция „Програмно съдържание“ в Българската национална телевизия (БНТ), съобщават от медията.
„БНТ има огромен потенциал, който можем да развием. Аз съм екипен играч и силно вярвам, че заедно с професионалистите тук и страхотните студиа ще надградим постигнатото за една още по-модерна и интелигентна телевизия“, казва Валя Гиздарска.
Генералният директор на телевизията Емил Кошлуков коментира, че за БНТ е важно присъединяването на личности с доказани качества, опит и визионерско мислене.
Валя Гиздарска над 25 години работи в медиите като репортер, редактор, отговорен редактор, главен редактор, изпълнителен продуцент и директор. Била е главен редактор на сутрешния блок в „Нова телевизия“, седем години е главен редактор „Актуални предавания“ в Би Ти Ви и директор „Новини“ в Bulgaria On Air. Като медиен консултант на словенската Planet TV е създател на сутрешния блок на телевизията – Jutro na Planetu, консултира и специални изборни студиа – „Словения избира“ по Planet TV.
/ГН

c